Nivea predstavlja inovativnu 3u1 Micelarnu vodu za čišćenje svih tipova kože lica obogaćenu dekspantenolom i uljem sjemenki grožđa koja čisti vrlo djelotvorno, a istodobno i izuzetno nježno.

Nivea 3u1 Micelarna voda za čišćenje samo u jednom potezu dubinski čisti i njeguje, uklanja šminku s lica i očiju te hidratizira kožu. Prikladna je za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije, jer ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje. Zahvaljujući svom inovativnom sastavu ova micelarna voda ne oštećuje prirodne zaštitne barijere kože te ne dehidrira kožu.

Djeluje tako što mikroskopske čestice – micele – na sebe vežu sve nečistoće s kože, poput šminke i masti, te ih učinkovito uklanjaju. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, prirodna barijera kože je očuvana i kožu nakon nanošenja nije potrebno ispirati.

Zbog ovog posebnog svojstva micela Nivea 3u1 Micelarne vode za čišćenje blago skida nečistoće i šminku čak i s očiju, a nakon korištenja ne morate koristiti tonik.

Nivea 3u1 Micelarna voda za čišćenje sadrži još i dekspantenol i ulje sjemenki grožđa. Dekspantenol, ili provitamin B5, poznat je po svojoj sposobnosti poticanja obnavljanja kože, zadržavanju vlažnosti i jačanju zaštitnih barijera kože. Ulje sjemenki grožđa se dobiva iz grožđanih koštica, a sadrži antioksidanse, koji štite kožu od stresa, te linolnu kiselinu koja je poznata po učinkovitoj regulaciji stanica i obnovi zaštitnih barijera kože.

Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 38,90 kn