Milijuni žena su svakodnevno suočeni s istom dilemom: s jedne strane žele frizuru koja savršeno upotpunjuje njihov stil, a s druge strane su svjesne kako proizvodi za oblikovanje oštećuju kosu.

Dok su se tijekom godina omiljene frizure mijenjale, pojam lijepe frizure je uvijek bila prirodna i zdrava kosa.

Iz tog razloga, Nivea oblikovanje i njegu kosu podiže na novu razinu te predstavlja Nivea Care & Hold liniju proizvoda. Ova linija proizvoda jamči cjelodnevnu postojanost frizure, ne isušuje kosu, regenerira unutarnji dio vlasi, a pri tome je ne otežava.

Prava mala revolucija u proizvodima za oblikovanje kose! Struktura vlasi je ojačana, kosa nije sljepljena i izgleda zdravo. Koja žena to ne bi voljela?!?

U središtu formule nalazi se pantenol – prirodno dobiveni provitamin koji ojačava unutarnji dio vlasi i hrani kosu. Uz to, formula sadrži eucerit, jedinstveni Nivea sastojak. Eucerit se dobiva iz prirodnog voska koji se nalazi u vuni.

Ova formula kosi podaruje prekrasan sjaj, ojačava unutarnji dio vlasi te je ojačava u cjelosti. Frizura ostaje postojana, a kosa je zaštićena od vanjskih utjecaja.

Za savršenu 24-satnu postojanu frizuru, Nivea je pripremila Nivea Care & Hold pjenu za kosu. Zahvaljujući njoj, kosa je dugotrajno postojana. Pri tome, kosa nije otežana i zadržava prirodnu pokretljivost. Hranjiva Nivea Care & Hold gel krema osigurava dodatnu strukturu.

Mliječna, lagana formula fiksira kosu, a pri tome ne ostavlja tragove. Za prirodni sjaj i snažno učvršćivanje – bez efekta kacige – upotrijebite Nivea Care & Hold lak za kosu.
Ovaj lak predstavlja savršeni proizvod kojim ćete frizuri dati završni dodir. Istovremeno, kosu čini prekrasno sjajnom i drži je na mjestu tokom čitavog dana.

Korištenjem ova tri proizvoda za oblikovanje, svojoj kosi ćete podariti opušteni volumeni i zadržati prirodnu živost.