Nivea klasik za njegu kože sada u većem pakiranju

Nivea Creme Care kremasta kupka u većem pakiranju za dugotrajniju njegu kože

Tmurni zimski dani idealan su razlog da se počastite toplom opuštajućom kupkom koja će vas njegovati iznutra i izvana. Topla voda relaksira mišiće, a dragocjena ulja hrane kožu kako bi se ona bolje oduprla zimskom stresu. Bez obzira na tip, koža u zimskim mjesecima zahtijeva posebnu njegu i zaštitu.

Nakon kupke, kožu kružnim pokretima obrišite laganim “tapkanjem” i nanesite omiljeni losion kako biste spriječili isušivanje.

Kupke tijekom zimskih mjeseci idealne su jer će vas umiriti i oraspoložiti, osjećat ćete se opušteno, a koža će biti dubinski hidratizirana i njegovana.

Kako biste ove zime još duže uživali u blagodatima kupanja Nivea je pripremila veća, praktičnija pakiranja bogatih kremastih kupki u mirisima lavande, kokosa i bijele ruže.

U većem pakiranju (750 ml) dolaze i Nivea Goodbye Stress, Nivea Welcome Sunshine i Nivea Harmony Time kremaste kupke koje njegujućim formulama i mekanom pjenom pružaju koži osjećaj svježine i mekoće.

Nivea Creme Care kremasta kupka –  njegujuća kupka za mekanu kožu
Nivea klasik sadrži njegujuću formulu s provitaminom B5, hranjivim uljima i jedinstvenim mirisom Nivea kreme (spoj bergamota, naranče, lavande, ruže, ljiljana i đurđice). Svojom mekanom pjenom koja obavija cijelo tijelo mazi i hidratizira kožu te joj pruža osjećaj svježine i mekoće.
Preporučena maloprodajna cijena (750 ml): 36,90 kn

Nivea Goodbye Stress kremasta kupka –  opuštajuća kupka za svilenkastu kožu
Formula s medom i osvježavajućim mirisom lavande opušta i umiruje vaše tijelo i um. Kremasta pjena njeguje kožu i pruža joj svilenkasti osjećaj. Opuštajuća kupka koja vas poziva na bijeg iz svakodnevice i uživanje u pozitivnim mislima.
Preporučena maloprodajna cijena (750 ml): 36,90 kn

Nivea Welcome Sunshine kremasta kupka

Nivea Welcome Sunshine kremasta kupka –  neodoljiva kupka za osjećaj vedrine
Kremasta kupka s neodoljivim mirisom kokosa i njegujućim uljem badema obavija cijelo tijelo te ostavlja kožu mekom, stvarajući vedar osjećaj kao da ste dan proveli na suncu.
Preporučena maloprodajna cijena (750 ml): 36,90 kn

Nivea Harmony Time kremasta kupka – blaga kupka za dobro raspoloženje
Blaga kupka s nježnim mirisom latica bijele ruže opustit će vas nakon napornog i stresnog dana, a njegujuća formula s omekšavajućim mlijekom badema učinit će vašu kožu svilenkastom na dodir. Osjećajte se kao novi nakon svake kupke.
Preporučena maloprodajna cijena (750 ml): 36,90 kn