Nivea men Active Clean gel za tuširanje s aktivnim ugljenom dubinski čisti kožu i pruža osjećaj svježine

Active Clean gel za tusiranjeNivea men predstavlja novi Active Clean gel za tuširanje s aktivnim ugljenom koji temeljito čisti tijelo, lice i kosu te revitalizira kožu bez isušivanja – idealan izbor za sve muškarce koji žele dubinsku čistoću i pouzdanu njegu.

Aktivni ugljen crni je prah bez mirisa i okusa koji se dobiva iz organskih materijala poput bambusa, drva, piljevine ili ljuski oraha. Kemijski se veže za druge tvari, pomaže u uklanjanju toksina iz organizama, dubinski čisti pore a koristi se i u proizvodima za borbu protiv akni.

Aktivni ugljen, zbog svojih pozitivnih učinaka na kožu, u kombinaciji s njegujućim svojstvima čini formulu Nivea men Active Clean gela za tuširanje jedinstvenom – istovremeno čisti i njeguje kožu bez isušivanja.

“Zahvaljujući formuli s aktivnim ugljenom koji privlači čestice nečistoće, koža se dubinski čisti i pritom se ne isušuje. Blagi gel transformira se u bijelu njegujuću pjenu koja temeljito čisti tijelo, lice i kosu te na koži ostavlja osjećaj čistoće bez iritacije. Naši potrošači uživat će u osjećaju revitalizirane i njegovane kože, a to je upravo ono što uvijek očekuju od Nivea Men proizvoda”, ističe dr. Rixa Dippe iz odjela za Istraživanje i razvoj Beiersdorfa AG.

Osvježavajući gel za tuširanje s inovativnim aktivnim ugljenom temeljito čisti tijelo, lice i kosu, uklanja nečistoću i neugodne mirise.

Blaga formula njeguje kožu pružajući joj osjećaj revitalizacije i svježine, a muževan miris oduševit će muškarce koji su u potrazi za idealnim proizvodom za svakodnevnu njegu.

Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 16,90 kn