Nivea men predstavlja višenamjensku kremu za mušku kožu

Nivea je napravila veliki iskorak lansiranjem Nivea men kreme, savršenog alata za muškarce koji brinu o svojoj koži i žele joj pružiti najbolju moguću njegu.

Nivea menZbog svoje lagane i nemasne teksture i ugodnog mirisa ova je krema idealna za sve muškarce.Svjež miris citrusa u kombinaciji s biljnim, drvenim i cvjetnim elementima pruža miris koji osigurava osjećaj svježine.

Osim revolucionarne formule, krema dolazi u pakiranju posebno dizajniranom za muške ruke – aluminijskoj kutiji s dvostrukim reljefnim navojem na kojoj se nalaze popratni prstenovi za čvrsto i sigurno prianjanje.

“Nivea men razumije muškarce i upravo smo za njih razvili ovaj proizvod koji je poseban u svakom pogledu – od formule do njegova pakiranja. Pruža dugotrajnu hidratizaciju i ugodan osjećaj na koži zbog kojeg se muškarci osjećaju dobro, a kad se osjećaju dobro, raste im i samopouzdanje. Uz ovaj proizvod muškarcima nikad nije bilo ovoliko jednostavno izgledati dobro i osjećati se dobro. U ovoj je laganoj formuli, koja se superbrzo upija, posebno važno naglasiti izuzetno učinkovit vitamin E koji je kao antioksidans topljiv u mastima esencijalan za održavanje zdrave kože. On pruža zaštitu od slobodnih radikala koji mogu doprijeti do epiderme što ga čini savršenim sastojkom za njegovanu i nahranjenu kožu”, naglasio je dr.sc. Reto Peirano, voditelj Nivea men laboratorija Beiersdorfa AG.

Nivea men je višenamjenska krema za muškarce prikladna za primjenu na licu, tijelu i rukama. Brzo upijajuća nemasna formula s visoko učinkovitim vitaminom E i muževnim mirisom osvježava i hidratizira kožu odmah bez ikakvih tragova.

MPC (150 ml): 27,90 kn
MPC (75 ml): 20,90 kn