Nivea proizvodi za njegu tijela razlikuju se prema linijama proizvoda za normalnu, suhu ili vrlo suhu kožu.

Unutar asortimana njege za kožu mogu se pronaći mlijeka ili losioni u pakiranju od 250 ml ili 400 ml.

Početkom ove godine na tržištu je provedeno relansiranje asortimana za njegu kože s kojim je promijenjen dizajn bočice pakiranja i poboljšana formula proizvoda koji sada sadrže Hydra IQ – aktivni sastojak temeljen na dvije prirodne komponente, glukozi i glicerolu.

Hydra IQ stimulira proizvodnju novih akvaporina, vodenih kanalića koji su odgovorni za prijenos vode među stanicama kože. Poboljšana formula s Hydra IQ osigurava trenutačnu, ali i dugotrajnu hidrataciju.

Istovremeno pruža osjećaj glatke i meke kože, što pri testiranju proizvoda potvrđuje 86% naših potrošača, ističu u Beiersdorfu te dodaju kako Nivea ima nacionalnu distribuciju tako da se proizvodi mogu pronaći u gotovo svim dućanima u Hrvatskoj.

Lansiranje inovacije In shower mlijeko i losion za tijelo u tvrtki ističu kao najvažniji projekt u ovoj godini unutar asortimana za njegu kože. Od lipnja Nivea predstavlja prvu liniju regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem.

Nova generacija proizvoda sadrži jedinstvenu formulu za njegu koju aktivira voda – nanosi se nakon pranja gelom za tuširanje i trenutno upija u mokru kožu koja ostaje hidratizirana i nakon brisanja ručnikom.

“Uvodeći te proizvode na tržište ponovno smo potvrdili da kao lideri kategorije imamo mogućnost i kreiranja novog segmenta iste, takozvane, kategorije regeneratora za kožu. Lansiranje proizvoda je popraćeno intenzivnom medijskom kampanjom koja je još u tijeku. Proizvodi su odlično prihvaćeni od naših postojećih ali i novih potrošača i ostvaruju zavidne prodajne rezultate kao i tržišne udjele”, ističu iz tvrtke.