Nova Ledo gotova jela za ukusan i brz obrok

strukli-visnje1Sarma, gulaš, punjene paprike, grah, ćufte, spaghetti ili štrukli – priprema toplog i ukusnog jela nikada nije bila jednostavnija i brža uz Ledo gotova jela. Bilo da se radi o tradicionalnim jelima domaće kuhinje ili talijanskim specijalitetima iz nove linije Ledo gotovih jela – obiteljski ručak gotov je u trenu.

Samo birani i kvalitetni sastojci bez konzervansa, pojačivača okusa i umjetnih boja čine Ledo gotova jela pravim izborom kvalitetnog i zdravog obroka za cijelu obitelj.

Iako je u originalu tursko jelo, Ledo sarma je već godinama tradicionalno prisutna u našoj kuhinji. Za pripremu ovog okrepljujućeg jela više nisu potrebni sati kuhanja. Kombinacija mljevenog svinjskog i junećeg mesa s rižom, pažljivo umotanog u kiseli kupus i kuhanog s biranim začinima u pikantnom umaku, sarmu čine pravom zimskom poslasticom.

Baš kao i sarma, na mirise bakine kuhinje podsjećaju nas Ledo punjene paprike.

Pripremljene prema tradicionalnom receptu, od mljevenog svinjskog i junećeg mesa, riže i začina napunjenih u paprike upotpunjene umakom od rajčice, odličan su izbor za brzo jelo današnjim užurbanim domaćicama.

Omiljeno pučko jelo grah s kobasicom, neizostavan je dio zimskog jelovnika, a pripremljeno je od polutrajne kobasice od goveđeg i svinjskog mesa, te graha trešnjevca kuhanog s raznim povrćem.

Uz palentu ili tjesteninu, fuže ili njoke, svaki pravi gurmanski znalac cijenit će dobro pripremljen Ledo gulaš. Ovo jelo porijeklom iz Mađarske, kombinacija je junećeg mesa koje mu daje sočan i intenzivan okus, s raznim povrćem i začinima, te neizostavne crvene paprike.

Pažljivo birani začini upotpunit će kulinarski užitak u okruglicama od mljevenog mesa i riže u umaku od rajčice, popularno zvanih Ledo ćufte. Za savršen obrok potrebno je još samo odabrati prilog – špagete, pire krumpir ili rižu.

Ljubitelje talijanske kuhinje osvojit će Ledo tjestenine – Penne u umaku od rajčice i bosiljka, baš kao i Spaghetti bolognese s mljevenim junećim mesom u umaku od rajčice. Ova lagana jela će na svaki jelovnik donijeti dašak Mediterana.

Kao predjelo, glavno jelo ili desert, Ledo je pripremio i pravu poslasticu za gurmane, najpoznatiji autohtoni specijalitet sjeverozapadne Hrvatske – Ledo štrukle. Punjeni svježim kravljim sirom, slani ili slatki, kuhani ili zapečeni – izbor je u kojem će svatko naći nešto za sebe. Njegujući bogatu tradiciju Ledo je pripremio štrukle sa sirom prelivene vrhnjem, štrukle sa sirom i slaninom prelivene vrhnjem, te voćne štrukle sa sirom i višnjama prelivene vrhnjem.

Novom ponudom gotovih jela, Ledo donosi užitak u okusima i mirisima zime za sve one kojima ostaje malo vremena za kuhanje i pripremanje jela, baš kao i za cijelu obitelj.

Dolazak novih Ledo proizvoda na tržište prati i zabavna kampanja koja komunicira sve prednosti Ledo gotovih jela. Dio kampanje je i TV spot, a bračni par u njemu utjelovili su Lorena Nosić i Davor Garić. TV spot naglašava prednosti koje osiguravaju Ledo gotova jela – kvalitetan i zdrav obrok gotov je u trenu za uživanje s najdražim osobama.