Nivea Men, svjetski broj jedan u njezi muške kože, predstavlja dobro poznatu Originals liniju u novom, modernom pakiranju s novim imenom i poboljšanom formulom i mirisom – Nivea Men Protect&Care.

Nova Nivea MenProtect&Care linija pruža njegu i zaštitu muškoj koži tijekom cijeloga dana. Sadrži obogaćenu formulu s njegujućim i hidratantnim sastojcima poput provitamina B i aloe vere koji sprečavaju isušivanje i pojavu iritacija. S obzirom na to da je muška koža deblja i potrebna joj je dubinska hidratacija bez dodatnih sastojaka koje maste kožu, aloe vera i provitamin B stoga su idealan saveznik u njezi muške kože.

Nova formula donosi i moderan, muževan miris koji se bazira na voćnim i drvenastim mirisnim notama u kojima prevladava mošus, sandalovina i osvježavajući miris jantara. Ova kombinacija mirisa istovremeno reflektira njegujući i hidratantni osjećaj na koži. Nova linija dolazi u modernom pakiranju koje je elegantno, jednostavno i prilagođeno potrošačima kako bi što lakše pronašli proizvod.

Na području muškog brijanja, Nivea Men uvodi i novitet po pitanju losiona za njegu poslije brijanja. Inovativna dvofazna formula pruža najbolje iz svijeta losiona i balzama – njega i zaštita balzama uz istovremeni osvježavajući efekt losiona. Pravi muški klasik na tom području zasigurno je novi Nivea Men Protect&Care 2u1 losion za njegu nakon brijanja s provitaminom B koji dubinski njeguje i hidratizira kožu.

Muževan miris na bazi mentola idealan je za ugodan osjećaj osvježenja nakon brijanja, a poboljšana formula sprečava stvaranje crvenila te ublažava iritacije, peckanje i svrbež. Prije upotrebe potrebno je protresti proizvod kako bi se dvije ključne faze spojile te pružile najbolji njegujući i osvježavajući efekt.

Prva faza u Nivea Men Protect&Care 2u1 losionu za njegu nakon brijanja odnosi se na efekt losiona koji pruža koži trenutačni osvježavajući i revitalizirajući osjećaj zahvaljujući mentolu. Druga faza podrazumijeva njegu u kojoj njegujući sastojci losiona zaglađuju mušku kožu, dubinski ju hidratiziraju i ostavljaju osjećaj mekoće. Muškarci stoga više ne trebaju raditi kompromise kada je u pitanju njega nakon brijanja.

Nivea Men Protect&Care 2u1 losion za njegu nakon brijanja sadrži brzoupijajuću formulu s provitaminom B5 njeguje kožu i pruža pouzdanu zaštitu. Formula kombinira njegujuća svojstava balzama i osvježavajući učinak losiona na bazi mentola. Podnošljivost za kožu dermatološki dokazana. Preporučena maloprodajna cijena: 49,90 kuna.