Nova serija visoko performantnih električnih viličara iz Toyote

Toyota Material Handling predstavlja potpuno novu seriju električnih visokopodiznih viličara za europsko tržište.

Nova serija BT Staxio P viličara uključuje 11 modela od 1,2 do 2,0 tona nosivosti i dijeli mnoge karakteristike s nagrađivanim BT Levio P serijom viličara, koja je uspješno puštena na tržište prošle godine.

Dizajniran za horizontalni transport i odlaganje paleta u regale u zahtjevnim režimima rada, prilagodljivi BT Staxio SPE nudi odgovarajući model za svaku namjenu. SPE120/140/160/200 s fiksnim donjim vilicama za rad s otvorenim paletama. Modeli SPE120L/140L/160L/200L s donjim vilicama koje se podižu za rad na neravnim podlogama ili manipulaciju dvije palete odjednom.

Model SPE 140S s raširenim donjim vilicama za rad s različitim dimenzijama paleta ili model SPE 200D predviđen za rad s dvije palete sa specijalno uskom verzijom šasije za intenzivan rad unutar regala. Kompaktan, pouzdan i dizajniran za intenzivan rad, BT Staxio P serije podiže vilice na 6 m visine, što je najviše u klasi, i kreće se brzinom od 10 km/h za brzu manipulaciju robom.

Nosivost je povećana za 16% u usporedbi s prethodnim modelom te ga i u ovom segmentu svrstava u najbolje u klasi.
SPE je konstruiran za operatera pružajući minimalnu razinu buke i vibracije, okretanje za 180° uz pomoć ergonomske ručke upravljanja, što omogućuje zadovoljstvo pri radu s ovim viličarom.

SWE145 application image 5Sigurnost je povećana s konceptom krana “Totalview” koji omogućuje odličnu vidljivost kroz kran prema vilicama bez obzira na kojoj visini se vilice nalazile.

Sigurnost operatera kroz padajuće ili fiksne rukohvate, koji mogu imati i zaštitu za leđa, te kontrolu brzine kod skretanja pružaju jednostavnu i sigurnu manipulaciju robom.

U isto vrijeme Toyota Material Handling proširuje ponudu svojih BT Staxio viličara sa sedam novih modela. Novi električni visokopodizni viličari za teške aplikacije uključuju nosivost od 1,4, 1,45, 1,6 i 2 tone nudeći istu snagu u smislu produktivnosti, pouzdanosti, sigurnosti i ergonomije. Svi modeli dolaze i u hladioničkoj izvedbi.

Ekskluzivni zastupnik Toyota i BT viličara za Republiku Hrvatsku:

Skladišna logistika d.o.o.
Josipa Lončara 3
10 090 Zagreb-Jankomir
Tel: +385 (0)1 6536-026
Fax: +385 (0)1 6536-027
E-mail: info@skladisna-logistika.hr
sl logo
PROMO