Nova usluga Tiska – transfer novca putem aplikacije Aircash

Za provedbu transakcije transfera novca potrebno je tek doći do prodajnog mjesta i pokazati prodavaču barkod (na mobitelu u aplikaciji Aircash), kojeg prodavač zatim skenira čitačem i provodi transakciju uplate ili isplate

Tisak je u svoju ponudu uveo još jednu novu uslugu – jednostavno slanje novca između korisnika, bez komplikacija, bankovnih računa ili internet bankarstva. Za provedbu transakcije transfera novca potrebno je tek doći do prodajnog mjesta i pokazati prodavaču barkod (na mobitelu u aplikaciji Aircash), kojeg prodavač zatim skenira čitačem i provodi transakciju uplate ili isplate.

“Tisak je već dugo poznat kao centar usluga i mjesto na kojem se mogu obaviti brojne usluge – od slanja paketa preko plaćanja računa do kupovine prijevoznih karata. Dodavanjem ove usluge, jasno pokazujemo kako i dalje razvijamo naša prodajna mjesta, te nam je namjera i u budućnosti implementirati nove usluge na naše, ali i zadovoljstvo svih naših korisnika”, istaknula je Mateja Malinović, voditeljica odjela elektroničkih i financijskih usluga u Tisku.