Skupi 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora i osvoji Mercedes C klasu ili Smart Forfour u novoj nagradnoj igri Konzuma.

Svaka kupnja u Konzumu iznad 200 kuna znači šansu za osvajanjem vrijednih automobila i džeparca od 10.000 kuna, a 10 sretnih kupaca osvojit će godišnju poklon kupnju u iznosu od 500 kuna na tjednoj bazi.

Trgovački lanac Konzum i ove je godine priredio veliku nagradnu igru “Ovo zvuči poznato?” u kojoj će najsretniji kupci osvojiti vrijedne nagrade: automobil Mercedes-Benz C 250 BlueTEC ili Smart Forfour te vrijedne poklon kupnje u Konzumu. Igra je već počela, a traje od 30. studenog do 31. prosinca 2014. godine.

Zaštitna lica nove Konzumove nagradne kampanje su Minea i Baby Dooks, koji će praviti društvo onima koji budu odabrani za finalnu utrku za automobilima Mercedes C klase i Smart ForFour.

Za svaku kupnju iznad 200 kn kupac osvaja nagradni kupon koji mora ispuniti i ubaciti u posebno označenim kutijama u Konzumovim prodavaonicama.

Nagradno izvlačenje održat će se 9. siječnja, kada će dvoje najsretnijih dobiti priliku sudjelovati u shopping dvoboju pred televizijskim kamerama Nove TV, uz pratnju Minee i Baby Dooksa.

Zadatak sretnih dobitnika je sakupljanjem artikala u prodavaonici u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora.

Pobjednik je onaj sudionik koji se točnije približi zadanom iznosu u vremenskom roku od 30 minuta. Glavna nagrada je automobil Mercedes C klasa te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kn.

Nagrada za drugoplasiranog je automobil Smart ForFour te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kuna.

Još deset sretnih kupaca bit će nagrađeno godišnjom poklon kupnjom u Konzumu u iznosu od 500 kuna na tjednoj bazi.

Detaljna pravila nagradne igre “Ovo zvuči poznato?” možete pronaći na Konzumovim web stranicama.