Udruga malih trgovaca (UMT) Splitsko-dalmatinske županije pokrenula je internetsku stranicu kako bi olakšala poslovanje svojim članovima te ostvarila bolji kontakt s poslovnim partnerima i potrošačima.

umt_-midiUdruga je osnovana 2007. godine te je dosad okupila 93 mala trgovca s ukupno 142 prodajna mjesta koji zapošljavaju više od 500 djelatnika te zajednički ostvaruju godišnji promet od gotovo 350 milijuna kuna.

„Naša Udruga je registrirana i djeluje da pomaže, informira, educira i ugovara komercijalne uvjete s proizvođačima – dobavljačima prenoseći ih na korist svojim članovima“, u dobrodošlici na internetsku stranicu kaže Boris Listeš, predsjednik Udruge.

Na portalu se, uz informacije o članovima, mogu pronaći i najnovije vijesti relevantne za male trgovce, obavijesti i najave, te podaci o partnerima i trenutnim akcijama.

Mislilo se i na rekreaciju pa se tako u rubrici Druženja i Sport nalaze fotografije i izvješća s okupljanja članova Udruge, poslovnih sastanaka i izleta. Također, zainteresiranim trgovcima na raspolaganju su i upute za pristupanje u članstvo Udruge malih trgovaca Splitsko-dalmatinske županije.