bebe-midi-peleneNovost u Konzumovoj ponudi programa za bebe su nove Be be Premium pelene. Već provjerena marka Be be pelena, dodatno je poboljšana i prilagođena potrebama beba. Sada su još tanje s još snažnijom moći upijanja.

Premium Be be pelene odlikuje supercore tehnologija sa superupijajućom jezgrom pelene koja je prilagođena za svakodnevnu upotrebu s posebnim slojem koji zadržava tekućinu daleko od bebine guze.

Be be pelene Premium kvalitete imaju i anatomski oblikovanu jezgru koja se odlično prilagođava tijelu bebe, prozračni vanjski sloj koji omogućava cirkulaciju zraka te meki unutarnji sloj s ekstraktom aloe, ali i meku elastičnu trakicu koja omogućava slobodno i nesputano kretanje bebe.

Dostupne su veličini Midi (od 4 do 9 kg), Maxi (od 7 do 18 kg) i Junior (od 11 do 25 kg).

Be be Premium pelene možete pronaći u svim Maxi i Super Konzum prodavaonicama diljem Hrvatske, a do 11. ožujka dostupne su po akcijskoj cijeni od 59,99 kuna.

U sklopu jedinstvene Konzumove dječje knjižice, koja je dostupna na blagajnama i info pultu Maxi i Super Konzum prodavaonica, kupci će pronaći odgovarajući kupon s kojim Be be pelene premium kvalitete mogu kupiti po ovoj akcijskoj cijeni.