Nove Nestlé Cheerios Oats žitarice iz Nestléa

nestle-cheeriosTvrtka Nestlé obogatila je ponudu žitarica za doručak ukusnim, hrskavim pahuljicama Cheerios Oats koje sadrže preko 60% cjelovitog zrna zobi.

Zahvaljujući visokom udjelu vlakana te posebno beta-glukana iz zobi, žitarice za doručak Nestlé Cheerios Oats na ukusan način doprinose snižavanju kolesterola.

Zob prirodno sadrži beta-glukan, u vodi topivo dijetalno vlakno koje ima specifičnu strukturu te utječe na snižavanje razine kolesterola u krvi. Visoki kolesterol jedan je od čimbenika rizika u razvoju kardiovaskularnih bolesti, zbog čega je važno voditi računa o uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani te zdravom načinu života.

Dnevni unos od svega 3 grama beta-glukana pomaže u snižavanju kolesterola, a samo jedna porcija žitarica Nestlé Cheerios Oats osigurava polovicu preporučenog dnevnog unosa ovog važnog vlakna.

Nestlé osluškuje potrebe svojih potrošača i razvija proizvode koji su istovremeno ukusni i hranjivi. Nove žitarice za doručak Nestlé Cheerios Oats odličan su izbor za sve one koji vode računa o pravilnoj prehrani i zdravom načinu života.

Nove žitarice dolaze u dva okusa: Nestlé Cheerios Oats klasične i one s dodatkom cimeta u pakiranjima od 350 grama.