Fondant deka bijelaNovi Dr. Oetker dekori omogućuju vam da u tren oka odjenete vaše slastice u neodoljivo ruho i još više uživate u pripremi omiljenih torti i kolača.

Dr. Oetker bijela Fondant deka prekriva torte i kolače finom, šećernom masom koju možete dalje ukrašavati po želji. Vrlo je praktična i jednostavna za uporabu jer dolazi već izvaljana i spremna za polaganje na torte i kolače, a na vama je da odlučite hoće li torta ostati klasična bijela, ukrašena šećernim pismom ili složenije dekorirana.

Dr.Oetker bijelom Fondant dekom možete pokriti cijelu tortu promjera 26 do 28 cm, a ako je tanje izvaljate možete njome pokriti torte ili kolače veće površine. Od Fondant deke možete izrezati i lijepe ukrase za muffine, minjone ili kolačiće kao i ljupke detalje poput vrpci o Fondant deke.

Također, možete ju kombinirati s Dr. Oetker crvenom i bijelom Dekor Fondant masom za prave dekoraterske čarolije. S novom Dr. Oetker bijelom Fondant dekom možete biti sigurni da će se vaša torta ili kolači s lakoćom pretvoriti u pravu vizualnu senzaciju.

Jedno pakiranje Dr. Oetker bijele Fondant deke sadržava jedan već izvaljani pokrov (450 g) i može se pronaći u trgovinama po preporučenoj MPC od 49,00kn.