philips-mcm770-largePhilipsov novi mikro HI-FI sustav MCM770 linije Heritage sadrži obilježja visokokvalitetnog glazbenog sustava, a uz elegantni dizajn udovoljit će najzahtjevnijim audiofilima i pobornicima profinjenog ukusa i stila.

Ovaj mikro HI-FI sustav odlikuje kupolasti visokotonac s ugrađenom svilenom membranom ostvarujući kristalno čist zvuk koji upotpunjuju pretpojačala s elektronkama za toplu i jasnu audio reprodukciju širokog raspona.

Uz dodatne napredne značajke, poput pozlaćenih priključaka zvučnika za besprijekoran prijenos signala, Heritage audio sustav ima sve potrebno za iznimno vjernu reprodukciju zvuka.

Dimenzija 160x75x280 mm i jačine zvučnika 2x60W audio sustav Heritage može se pohvaliti i s opcijom Digital Sound Control koja optimizira postavke zvuka prema glazbenim žanrovima i Dynamic Bass Boost tehnologijom koja uz samo jedan pritisak gumba još više pridonosi bogatstvu zvuka bez obzira na glasnoću slušanja glazbe.

U zvučnom spektru, visoke i niske frekvencije su obično manje akustične ljudskim ušima – posebice na nižim frekvencijama. No, ovaj audio sustav je riješio i taj problem s Loudness opcijom koja pojačava niske i visoke tonove za što uravnoteženiji dojam reprodukcije zvuka.

Uz veliku memoriju i mogućnost kompresije moguće je pohraniti velike glazbene datoteke koje se mogu smanjiti i do deset puta bez značajnog gubitka kvalitete u zvuku.

Tako formati MP3 i WMA omogućuju bijeg u svijet digitalne glazbe i mogu se reproducirati izravno s USB memorije. Besprijekoran zvuk sačuvan je i postoljem otpornim na vibracije i vrhunskim dizajnom komponenata koje uz minimalnu uporabu energije čine ovaj proizvod odličnim izborom za sve one koji drže do potpuno drugačijeg iskustva slušanja glazbe.

Novi model mikro HI-FI sustava Heritage može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a preporučena maloprodajna cijena je 1849 kuna.

philips-logo-largeNova Philipsova stranica za medije i na hrvatskom jeziku
Osim službene internetske stranice www.philips.hr koja pruža detaljne informacije o Philipsovim proizvodima, Philips je nedavno lansirao i novu internetsku stranicu www.mediacee-philips.com na kojoj se mogu naći press materijali na hrvatskom jeziku – od Philipsovih noviteta do arhive već predstavljenih proizvoda. Osim na hrvatskom, nova stranica osigurava lako dostupne informacije o Philipsovim proizvodima na čak 20 stranih jezika i u sva tri Philipsova poslovna sektora: zdravstvenoj skrbi, rasvjeti i proizvodima za krajnje potrošače.

Novost kojom Philips želi dodatno doprinijeti kvaliteti usluge je i besplatni potrošački telefon 0800 222 778 na kojemu se mogu dobiti sve detaljne informacije te odgovori na pitanja vezana uz Philipsove proizvode dostupne na hrvatskom tržištu.