kviki stapici 100g UAE QPodravka Vam je pripremila nova hrskava rješenja, idealne grickalice za navijanje i praćenje sportskih događaja.

Kviki štapići pikant, jedini su ljuti štapići na našem tržištu, proizvedeni od visokokvalitetnih sirovina koje im daju punoću okusa i pikantnost.

Kviki štapići pikant dolazi u pakiranju od 100 grama.

kviki stapici 100g UAE QUkoliko ste ljubitelj malo blažih okusa ili ponekad na poslu nemate vremena za obrok, idealna grickalica za Vas su Kviki štapići sir i vlasac, ukusna kombinacija sira parmezana i prirodnog začina sušenog vlasca koji se savršeno nadopunjuju.

Kviki štapići sir i vlasac dolaze u pakiranju od 80 grama.

Kviki štapići peku se na poseban način koji im osigurava slasnost i hrskavost, te slojevitu prhku strukturu koja im daje specifičan puni okus.

D__vkolar_obaly_SODA BIKARBONA 500g 290 x 220 mm.dwg Model (1)Kviki gric wasabi – Jedinstveni proizvod na tržištu novog trendy okusa

Podravka je lansirala novi Kviki gric okus wasabi koji će iznenaditi ljutinom i one najizdržljivije.

Upravo tu svoju snažnu ljutinu novi Kviki gric duguje biljci wasabi, okusom najsličniju hrenu, koja potječe iz Japana i tradicionalni je začin u japanskoj kuhinji. Kviki gric wasabi dolazi u pakiranju od 50 grama.

Ovaj jedinstveni proizvod visoke kvalitete osim ljutine karakteriziraju svi atributi ukusnog snacka – specifičan okus, umjerena slanoća i hrskava struktura. Pakiran je u ambalažu koja osigurava prhkost, svježinu i prepoznatljiv okus proizvoda. Pripreme nema; vrećicu samo otvorite, ubacite sadržaj u zdjelicu i Kviki gric wasabi je spreman za konzumiranje.