Sensitive_Cool_AfterShaveLotionNivea Men, svjetski broj jedan u njezi muške kože, predstavlja najnoviji dodatak Nivea Men Sensitive Cooling liniji za osjetljivu kožu – losion za njegu nakon brijanja.

Novi Sensitive Cooling losion za njegu nakon brijanja bez etilnog alkohola rashlađuje obrijanu kožu bez peckanja. Formula s ekstraktima kamilice i morskih algi ne masti kožu, nije ljepljiva i brzo se upija.

Trenutno osvježava kožu nudeći ugodni rashlađujući osjećaj. Ublažava crvenilo i suhoću kože.

Posebno blaga formula s 0% etilnog alkohola smiruje kožu i štiti je od iritacija koje se javljaju nakon brijanja. Učinkovita kombinacija nježne kamilice i morskih algi utkana u formulu ne masti kožu, nije ljepljiva i brzo se upija. Crvenilo i suhoća kože potpuno nestaju, a redovnim korištenjem Nivea Men Sensitive Cooling losiona koža muškaraca bit će zdrava i njegovana.

Muška koža nakon brijanja može biti izuzetno nadražena, a kod velikog broja muškaraca javljaju se i simptomi poput svrbeži, peckanja i crvenila zbog kojih koža žudi za osvježenjem.

Novi Sensitive Cooling losion za njegu nakon brijanja učinkovito ublažuje i umiruje nadraženost kože te joj istovremeno pruža osvježenje.

Preporučena maloprodajna cijena (100ml): 49,00 HRK