Nema mrlja uz novi Persil Brilliance

persil-brilliance-largeTvrtka Henkel hrvatskom je tržištu predstavila Persil Brilliance, novi deterdžent za pranje rublja s inovativnom Cold Active formulom koja učinkovito uklanja i najotpornije mrlje već na temperaturi od 30°C.

Stručnjaci iz Henkela uspješno su razvili novu formulu koja jedinstvenom snagom uklanja mrlje i tragove nečistoće s odjeće i rublja čak i kod tvrdokornih zaprljanja, poput mrlja od rajčice i masne hrane kojih se teško riješiti čak i uz brojna pretpranja.

Nova Cold Active formula deterdženta Persil Brilliance sadrži savršenu kombinaciju enzima i polimera za uklanjanje mrlja te učinkovito uklanja i najupornije mrlje već na temperaturi od 30°C.

Polimeri uklanjaju prljavštinu s površine odjeće pri niskim temperaturama te pružaju učinkovit rezultat i kod tvrdokornih mrlja.

Novi Persil Brilliance čini odjeću i rublje savršeno čistim nakon svakog pranja, stoga ne postoje više opravdanja za tamne mrlje koje mogu pokvariti izgled vaše omiljene odjeće ili rublja.

Persil Brilliance novost je u ponudi Persil deterdženata. Više od 100 godina, Persil tržištu nudi deterdžente za pranje rublja s inovativnim tehnologijama koji su sinonim za inovacije i kvalitetu na području pranja rublja i koji su dosljedni u misiji pružanja besprijekorne čistoće, mekoće i svježine vašoj odjeći i rublju.

Novi Persil Brilliance dostupan je u univerzalnoj varijanti te u varijanti za obojenu odjeću u prodavaonicama diljem Hrvatske u pakiranjima od 2kg, 3kg, 4kg, i 6kg.