Petrinjski Gavrilović zaokružio je 325. rođendan s tri nova trajna proizvoda – Di Giusto Milanskom salamom, Kulenovom sekom i Goveđom kobasicom.

Milanska Di Giusto 640gMesna industrija Gavrilović obogatila je asortiman od 150 proizvoda, pritom ispunjavajući sve uvjete proizvodnje hrane prema međunarodnim standardima i prateći trendove u mesnoj industriji.

Milanska salama upotpunjuje asortiman Di Giusto u kojem su dosad bile salame Romana i Divina, zatim su tu nešto ljuća Kulenova seka te Goveđa kobasica od čistoga goveđeg mesa, a proizvedene su kako bi se zadovoljili ukusi svih potrošača.

Tri nove salame dostupne su na tržištu u komadnim pakiranjima od 300 i 640 grama te kao naresci u pakiranju od 80 grama.

Kulenova seka 640gDi Giusto Milanska salama, kao što joj ime govori, potječe iz Italije, ali je Gavrilović osmislio i proizveo domaću, jednako kvalitetnu verziju. Gavrilovićeva Milanska salama većeg je promjera i priprema se od najboljeg svinjskog mesa. Krupnije je mljevena i mekšeg je zagriza od tradicionalnih kobasica po uzoru na talijanske salame iste vrste.

Kulenova seka, jedan od omiljenijih tradicionalnih zalogaja u Hrvatskoj, u Gavrilovićevoj izvedbi sadrži birano, visokokvalitetno svinjsko meso i najkvalitetniju začinsku crvenu papriku.

Govedja kobasica 640gGoveđa kobasica se priprema od visokokvalitetnog, pomno biranoga goveđeg mesa koje, obogaćeno prirodnim začinima, čini okus koji će na prvu osvojiti prave gurmane.

Tri nove salame, kao i ostale Gavrilovićeve trajne delikatese, hladno su dimljene na bukvinu drvetu.

Posebno valja istaknuti da ne sadrže gluten i soju, čime Gavrilović prati trendove zdravih prehrambenih navika potrošača.