U subotu, 17. studenog, otvoren je Tommy supermarket u Rijeci na adresi Ulica Save Jugo Bujkove 1, u gradskom predjelu Škurinje. “Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene”, poručuju iz Tommyja.

Površina korisnog prostora je preko 400 metara četvornih, a posao je dobilo i novih 12 zaposlenika kojima Tommy nudi stimulativne uvjete i atraktivno radno okruženje. Ponudu standardno karakterizira široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg voća, povrća i delikatesa te pekarnica s dnevnom ponudom svježih pekarsko-slastičarskih proizvoda prepoznatljive kvalitete. Novi supermarket je četvrto prodajno mjesto Tommyja u rijeci i 10 u Primorsko-goranskoj županiji.

Iz tvrtke je ujedno objavljeno kako je u četvrtak, 15. studenog, otvoren i novi maximarket u Splitu na adresi Šoltanska 12, u gradskom predjelu Trstenik. Ovo prodajni mjesto prostire se na više od 500 četvornih metara.