Trgovački lanac Tommy otvorio je u subotu, 7. prosinca, novo prodajno mjestu u Šibeniku u predjelu Ražine, na adresi Narodnog preporoda 1. Maximarket Tommy u Šibeniku suvremeno smo i funkcionalno opremili kako bismo kupcima osigurali poseban dodatni doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo, objavili su iz Tommyja. U novoj će trgovini posao naći 25 zaposlenika.

Površina korisnog prostora trgovine premašuje 800 četvornih metara s većim brojem parkirnih mjesta za kupce.
Ponudu novoga maximarketa u Šibeniku karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa, voća i povrća, delikatese, gastronomije i pekarstva s dnevno svježom ponudom.

U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Tommy je tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim prodajnim mjestom u Šibeniku, Tommy dodatno povećava svoj tržišni udio i u Šibensko-kninskoj županiji, zaključuju u kompaniji.