Trgovački lanac Tommy u četvrtak, 26. rujna, otvorio je novo prodajno mjestu u Starigrad Paklenici, na adresi Ulica Dr. Franje Tuđmana 18. Hipermarket Tommy opremljen je funkcionalno i u skladu s modernim tehnološkim rješenjima, kako bi kupcima osigurao poseban i inovativan doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo.

Površina korisnog prostora premašuje 1.500 četvornih metara s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. “Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo bogatstvo ponude na odjelima mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva”, poručuju iz Tommyja.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša. U povodu samog otvaranja i početka poslovanja, Tommy je za kupce pripremio niz prigodnih promotivnih aktivnosti.

Ova značajna investicija Tommyja rezultirala je otvaranjem novih 30 radnih mjesta.

“Politikom kontinuirane ekspanzije i realizacijom razvojnih planova, prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude Tommyja kao jednoga od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca”, naglašavaju u Tommyju te zaključuju kako je ovaj lanac tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim hipermarketom u Starigrad-Paklenici koji je 43. prodajno mjesto u Zadarskoj županiji, Tommy dodatno povećava svoj tržišni udio u tom dijelu Dalmacije.

Iz tvrtke su također izvijestili kako su od 25. rujna nositelj međunarodnog certifikata “Customers’ Friend – Vrhunska izvrsnost”, koju dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS (International Certification Association) sa sjedištem u Zurichu, Švicarska.

“Tommy je prošao strogi proces certificiranja koji se provodi u više faza i na više analitičkih razina, a verifikacija od strane ICERTIASA i visoke ocjene pokazuju da smo postigli zavidnu razinu odnosa prema kupcima, ali jednako tako i prema poslovnim partnerima te zaposlenicima”, izvijestili su iz dalmatinskog trgovačkog lanca.

Dodaju kako je ovaj značajni međunarodni certifikat rezultat dugogodišnje strategije razvoja poslovanja Tommyja u centru koje su uvijek bili kupci i klijenti s kojima izgrađujemo dugoročan odnos međusobnog povjerenja i lojalnosti.

“Izvrsnost koju Tommy postiže u odnosu sa svojim kupcima primarno je zasluga naših zaposlenika koji svojim odgovornim i profesionalnim odnosom daju ključni doprinos izgrađivanju ugleda tvrtke, ali u konačnici i poslovnoga rezultata koji postižemo. Certifikat ‘Customers’ Friend – Vrhunska izvrsnost’ velika je nagrada za dosadašnji razvoj Tommyja, ali istovremeno postavlja i nove, više standarde za sve dionike organizacije i procesa u kompaniji, kako bi i budući razvoj bio temeljen na istim načelima”, zaključuju.