Novo u Konzumu – Olea Young proizvodi za njegu lica

olea-young-large_crPaleta kozmetičkih proizvoda Konzumove robne marke Olea proširena je novim proizvodima za njegu mladenačke kože lica – Olea Young, koja koži osigurava najbolju njegu te ju štititi od utjecaja okoline.

Nova kozmetička linija sadrži tonik za čišćenje, osvježavajuću masku, gel za dubinsko čišćenje i hidratantnu kremu koja će mladenačku kožu učiniti lijepom i nježnom.

Tonik za čišćenje lica zbog svog antiseptičnog djelovanja pomaže mladima u borbi protiv nesavršenosti kože te je idealan za učestalo korištenje.

Svakodnevnom primjenom koža ostaje svježa i meka na dodir. Gel za čišćenje lica posebno je formuliran za dubinsko čišćenje budući da uklanja mrtve stanice gornjeg sloja kože te na taj način sprječava raznim nečistoćama zadržavanje u porama lica i nastanak akni i bubuljica.

olea-etericno-uljeMaska za lice osvježavajuće je rješenje nakon napornog dana. Zahvaljujući brojnim aktivnim sastojcima otvara pore te smiruje, obnavlja i pročišćava kožu.

Mladenačkoj koži potrebna je cjelodnevna hidratacija kako bi ostala čvrsta i glatka. Nova Olea Young krema za lice koži pruža intenzivnu zaštitu i svježinu te održava njezinu prirodnu vlažnost pomoću vitamina B3 i provitamina B5.

Proizvođač Olea Young proizvoda za njegu lica je Kozmetika Afrodita, jedna od najrenomiranijih i najprepoznatljivijih kozmetičkih tvrtki u regiji.

Olea Young proizvodi za njegu lica jednostavni su za primjenu i pogodni za korištenje u svako doba dana te su namijenjeni svim tipovima kože. Uz Olea Young kozmetičke proizvode koža ostaje svježa tijekom cijelog dana.