Je li savršeno majčinstvo u “nesavršenosti”? Upravo je to bila glavna tema prve Becutanove radionice za mame u prekrasnom ambijentu Magnolia slastica na kojoj su se okupile brojne mame kako bi iskreno ispričale svoju priču o majčinstvu i izazovima s kojima se svakodnevno susreću te vječitom dilemom – da li su dovoljno dobre u svojoj majčinskoj ulozi. Marijana Batinić je imala ulogu voditeljice ove lijepe priče, dok su Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac ispričale svoju priču sa svim izazovima i dilemama s kojima se svakodnevno susreću od rođenja svojih djevojčica. Ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr.med. je sa svojim dugogodišnjim iskustvom ispričala priču o majčinstvu uz dragocjene savjete te kako sve dileme lakše prebroditi i majčinstvo učiniti lakšim i još ljepšim.

Povodom ovog lijepog druženja Nevena Rendeli Vejzović i Mirna Medaković Stepinac su se složile kako ih veseli biti dijelom Becutanove lijepe priče gdje su zajedno sa svim mamama podijelile svoje iskustvo te vjeruju međusobnim savjetima pomogle u ovoj zahtjevnoj ali najljepšoj ulozi – ulozi majke. “Svi mi imamo ljepše i one malo manje lijepe trenutke s kojima se susrećemo kao roditelji, ali sigurne smo da je svaka mama, najbolja mama. Becutanova radionica upravo pomaže svim mamama i daje nam neprocjenjive savjete i podršku, od prvog dana djetetova rođenja”, istaknule su.

“Rani ’emocionalni dijalog’ putem kože važan je za cjelokupni razvoj djeteta, počevši od uspješnog dojenje, taktilne stimulacije interakcije od prvog dana nakon rođenja. Na današnjoj Becutanovoj radionici za mame naglasak je bio na važnosti ranog fizičkog kontakta putem kože, počevši od rađaonice preko prvog kupanja, svakodnevne njege i brige za dijete”, podsjetila je ugledna pedijatrica Diana Puževski.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i s izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenosi se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Svi Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i uz primjenu GMP (Good Manifacturing Practice) standarda, te ISO 9001 i ISO 14001 standarda za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.