Održano prvo od tri izvlačenja Franckove nagradne igre “Ciglicu biraj, Golfa uparkiraj”

frano-domitrovic-na-izvlacenjuPrvo od tri velika izvlačenja Franckove nagradne igre “Ciglicu biraj, Golfa uparkiraj” održano je u subotu, 12. studenog, u Super Konzumu u Sarajevskoj 6 u Zagrebu, a glavnu nagradu, Volkswagen Golf 7 TSI Trendline, osvojila je Ana Ivanković iz Zagreba.

Nagradna igra koja je započela 1. listopada tako je dobila dobitnika prvog od tri Golfa 7 1.2 TSI Trendline. Osim glavne nagrade, u programu kojeg je vodio poznati radijski voditelj Frano Domitrović, izvučeno je još 300 sretnih dobitnika od kojih je 100 dobilo Franckove pakete, 100 Konzumove poklon bonove u iznosu od 200 kuna te 100 Konzumove poklon bonove u iznosu od 100 kuna.

Ovo je tek prvo od tri izvlačenja nagradne igre “Ciglicu biraj, Golfa uparkiraj”, a svi koji još uvijek žele učestvovati mogu to učiniti do 16. prosinca ove godine. Sudjelovanje je jednostavno, nakon kupnje dvije Jubilarne exclusive mljevene kave 250 grama poznatije kao Ciglice, dovoljno je poslati kopiju računa poštom na adresu FRANCK d.d, “Ciglicu biraj, Golfa uparkiraj”, p.p. 166, 10001 Zagreb, i čekati izvlačenje.

Svi oni koji nisu imali sreće u prvom izvlačenju, mogućnost za dobitak imaju u sljedeća dva – 3. i 22. prosinca 2016. Ukupni nagradni fond iznosi više od pola milijuna kuna, a po završetku će 903 kupca legendarne Ciglice imati još veći razlog za zadovoljstvo osim samog užitka ispijanja ove Franckove jubilarne kave.

Prethodni članakOtvoren Bingo City Centar u Tuzli
Sljedeći članakNajveća martinjska fešta u vinariji Kutjevo