oracle-digital-day-midiOracle, vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera i hardvera organizira svoju veliku godišnju konferenciju Oracle Digital Day, na kojoj će predstaviti najnovije trendove u poslovnom IT-u.

Ove godine, konferencija se po prvi put organizira u Hrvatskoj a istovremeno u još deset zemalja – BIH, Bjelorusiji, Češkoj, Estoniji, Litvi, Latviji, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji te Srbiji.

Hrvatska komponenta konferencije fizički će se održavati 09. studenog 2016. u Zagrebu no svi zainteresirani moći će preko stranice www.oracle-digital-day.com u realnom vremenu pratiti izlaganja i diskusije iz svih 11 zemalja uključenih u rad konferencije.

Glavni govornik konferencije, Janusz Naklicki, potpredsjednik Oraclea za Istočnu Europu, Rusiju, Bliski istok i Afriku sudionicima će se obratiti iz Praga, dok će se Marin Tadić, prvi čovjek kompanije za Adriatic regiju, uključivati iz Zagreba.

Glavna tema ovogodišnje konferencije Oracle Digital Day je digitalna transformacija IT sustava u tvrtkama i njihovom poslovanju s ciljem povećanja poslovne učinkovitosti.

Ta transformacija koja se ogleda prvenstveno kroz poslovanje u oblaku, mobilna i Big Data poslovna rješenja postala je naša svakodnevna činjenica i imperativ u poslovnom upravljanju, tim više što spomenuti proces obuhvaća s jedne strane tehnološke promjene, kroz korištenje vrhunskog softvera ili hardvera, a s druge strane odnosi se na transformaciju modela upravljanja organizacijama i kompanijama.

Konferencija će kroz tematske sesije i demonstracije obrađivati brojna područja i rješenja poput razvojnih alata, PaaS i SaaS platformi za poslovanje u oblaku, EPM i ERP sustava, korisničkih iskustava vezanih uz poslovanje u oblaku a bit će predstavljena i najnovija Oracle hardverska i softverska rješenja.

Konferenciju će biti moguće pratiti i na Twitteru korištenjem hashtaga #DigitalDay.