Osjetite čaroliju ljubavi u Avenue Mallu Zagreb i Osijek

zaljubljeni-u-avenue-malluTrgovački centri Avenue Mall u Zagrebu i Osijeku pripremili su posebne popuste, kreativne radionice, romantični zabavni program i nagradnu igru za svoje posjetitelje uoči nadolazećeg dana zaljubljenih.

Na dane 13. i 14. veljače Avenue Mall Zagreb zaljubljenima poklanja simbol ljubavi – crvene ruže, a posjetitelji će imati priliku stati i pred objektiv profesionalnog  Avenue Mall fotografa koji će samo za ovu prigodu ovjekovječiti njihovu ljubav, navode iz tog trgovačkog centra.

Avenue Mall Osijek je za svoje posjetitelje pripremio nagradnu igru koja traje od 9. do 14. veljače, a za sudjelovanje je potrebno kupiti određene proizvode iz poklon programa za Valentinovo, ispuniti kupon nakon kupovine, potvrditi ga na infopultu Centra te ubaciti u nagradnu kutiju. Nagrada je putovanje za dvije osobe u “prijestolnicu ljubavi” – Pariz.

Uz zanimljivu nagradnu igru, osječki je centar za djecu pripremio i razne kreativne radionice te zabavni program. Osječani će, kao i Zagrepčani, moći uživati u besplatnim ružama te ljubavnim karikaturama koje će zaljubljene parove podsjećati na ovogodišnji najromantičniji dan u godini, poručuju iz Avenue Malla.