Otvara se prvi Interspar hipermarket u Splitu

Ovo je prvi Interspar hipermarket u Splitu, a prostire se na 4.090 četvornih metara prodajne površine

U svibnju prošle godine Spar Hrvatska je preuzeo upravljanje nad 4 Ipercoop hipermarketa. Prvi Ipercoop je preuređen prošle godine u Stupniku u Zagrebu a nastavljeno je s preuređenjem Ipercoopa u Trgovačkom centru Osijek.

Prvi Interspar hipermarket u Splitu svoja vrata kupcima će otvoriti 19.svibnja 2010. u osam sati ujutro. Prostire se na 4.090 četvornih metara prodajne površine, a u njemu je zaposleno 100 djelatnika. Svojim će kupcima ponuditi već poznato bogati izbor od preko 13.000 prehrambenih i 10.000 neprehrambenih proizvoda. Trgovački centar se nalazi u TC Emmezeta Kaštela u ulici Dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu. Radno vrijeme Interspara Split biti će od ponedjeljka do nedjelje od 08 do 21 sat.

Kao i u drugim gradovima gdje se nalaze Interspar hipermarketi, pri odabiru proizvoda na policama hipermarketa posebna pažnja posvećena je zastupljenosti domaćih proizvoda. S područja Splitsko-Dalmatinske županije iz Spara posebno ističu suradnju s vinarom Zlatanom Plenkovićem, Luxorom, Dalmesom, Pivcem, Sardinom, Preradom, Trentonom i Mils trgovinom.

Svoje kupce o posebnim proizvodima ili izuzetnim akcijama Interspar će na vrijeme informirati putem svojih letaka. Povodom otvorenja izdan je poseban katalog Spar robnih marki gdje su predstavljene robne marke koje se mogu naći samo na Intersparovim policama a kupci će ih moći do 19.06. kupiti po bitno povoljnijim cijenama.

Iz Interspara također poručuju da su ponudu proizvoda talijanske kuhinje obogatili originalnim proizvodima talijanske marke Despar koji su već osvojili znalce i štovatelje talijanskog okusa.

Prvi Interspar hipermarket otvoren je u Zadru 2005., a Spar Hrvatska d.o.o. ove godine slavi 5. godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj. Tijekom 5 godina svoja vrata kupcima otvorilo je još 11 hipermarketa u Zagrebu, Sisku, Osijeku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Koprivnici te dva supermarketa.

U skladu sa strategijom daljeg razvoja prodajne mreže, a paralelno s izgradnjom hipermarketa u većim gradovima (Karlovac krajem svibnja), Spar Hrvatska se priprema za otvaranje supermarketa u manjim sredinama. Prvi supermarket otvoren je tijekom prosinca u Varaždinu, dok se drugi otvario 25. ožujka u Valpovu.