U Marini Frapa Resort Rogoznica svečano je otvorena poslovna regata Frapa Business Cup 2018, koja se održava od 4. do 7. listopada.

Prvi dan poslovnog druženja obilježilo je stručno izlaganje predsjednika uprave Hajduka, Jasmina Huljaja, koji je prisutnima ispričao Hajdukovu poslovnu priču, govoreći o značaju brenda Hajduk, a što nikog od prisutnih nije ostavilo ravnodušnim.

Zahvaljujući visokom standardu i kvaliteti usluge Marina Frapa Resort, tijekom proteklih 20 godina rada 14 je puta bila proglašena najboljom marinom u Hrvatskoj, a posebna pažnja koju posvećuje brizi o zaštiti okoliša potvrđena je i Plavom zastavom i programom Green Sail. U sklopu Marine Frapa Resort Rogozinca smješteno je 10 velikih gatova, 462 potpuno opremljena veza u moru, 150 suhih vezova te dva hotel resorta.

Tijekom sljedećih dana ovdje će se izmjenjivati bogat sportsko – natjecateljski sadržaj, ali i onaj stručni pa će tako već danas navečer prisutni moći poslušati zanimljivo predavanje Nevena Šerića – Upravljanje markom. Prof. Marija Boban održat će predavanje o GDPR-u, temi koja je cijelu godinu zaokupljala hrvatsku javnost.

Rezultati prvih trka znat će se u petak kasno navečer, dok se objava finalnih i proglašenje pobjednika Frapa Business Cupa očekuje u subotu u večernjim satima, nakon čega slijedi bogat zabavni program.

Značaj regate kao sportskog, ali i poslovnog okupljanja svojim su dolaskom potvrdili i predstavnici Raiffeisenbank Hrvatska i Raiffeisen Leasinga koji su ujedno i srebrni partneri regate, AZ Mirovinskih fondova, Fero-terma, Heinekena, Croatia Sotheby’s International Realtya, Ban Tours Yachtinga, Pelsys Yacht Chartera, Phoenix Yacht Chartera, Aquatoria Yachtinga, First Class Sailinga, Čulić elektro centra, Lalizas marine storea, Jolly Mercedesa, kao i mnogi drugi ljubitelji dobrog druženja i jedrenja, no jednako tako i predstavnici medijskih partnera koji su prepoznali važnost ovog događanja – Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika, Mreže TV, Dalmatinskog portala, Dubrovačkog vjesnika, Auto Moto Nautic Visiona te magazina Old Timer Cluba.