Dalmatinski trgovački lanac Tommy u četvrtak, 12. rujna, otvorio je novo prodajno mjestu u Supetru na otoku Braču, na adresi Žedno-Drage 1. Hipermarket Tommy u Supetru suvremeno je i funkcionalno opremljen kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo, objavili su iz tvrtke.

Površina korisnog prostora premašuje 1800 četvornih metara s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno svježom ponudom proizvoda. S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i četiri brze samoposlužne blagajne.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša. Ova značajna investicija rezultirala je otvaranjem novih 40 radnih mjesta.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, naglašavaju iz tvrtke te zaključuju kako su tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim hipermarketom u Supetru Tommy dodatno povećavaju udio u Splitsko-dalmatinskoj županiji.