Otvoren Interspar hipermarket u Koprivnici

Novi Interspar hipermarket u Koprivnici danas je u 9 sati ujutro otvorio svoja vrata. Riječ je o prvom Interspar hipermarketu na području Koprivničko-križevačke županije koji se prostire se na 3.500 četvornih metara prodajne površine, a Spar Hrvatska je u uređenje i opremanje novog hipermarketa uložio preko 3,5 milijuna eura.

Prvi Interspar hipermarket u Koprivničko-križevačkoj županiji prostire se na 3.500 četvornih metara prodajne površine, a u njemu je posao pronašlo 140 građana Koprivnice i okolnih mjesta. Novi Interspar nalazi se u sklopu trgovačkog centra na Radničkoj cesti bb, a uključuje i kiosk te bistro Tutto bene s biranom ponudom svježe pripremljenih jela koji će, kao i Interspar, biti otvoren svaki dan u tjednu od 7 do 21 sat. Interspar svojim kupcima nudi već poznato bogat izbor od preko 30.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Kao i u drugim gradovima gdje se nalaze Interspar hipermarketi, pri odabiru proizvoda na policama hipermarketa posebna pažnja posvećena je zastupljenosti domaćih proizvoda, a suradnja s lokalnim dobavljačima i proizvođačima važna je politika Sparovog poslovanja.

Kako se bliži vrijeme blagdana, Spar Hrvatska je svoj novi hipermarket već obogatio ponudom blagdanskih proizvoda, igračaka, Božićnih dekoracija i maštovitih poklona, a preko 1000 proizvoda iz Božićnog asortimana bit će na akcijskim sniženjima.

U skladu sa strategijom daljeg razvoja prodajne mreže, a paralelno s izgradnjom hipermarketa u većim gradovima, Spar Hrvatska priprema se i za otvaranje supermarketa u manjim sredinama. Prvi supermarket bit će otvoren tijekom prosinca u Varaždinu.