mercator_dubrava_ulazU novi prodajni objekt uloženo je 2,8 milijuna kuna

Trgovački lanac Mercator-H otvorio je danas u zagrebačkom kvartu Dubrava novi prodajni objekt kao svoju ukupno 133. trgovinu u Hrvatskoj.

U uređenje i opremanje supermarketa, prodajne površine oko 400 m2, uloženo je oko 2,8 milijuna kuna, a zapošljavat će 14 djelatnika.

Riječ je o šestom supermarketu Mercatora u Zagrebu. Nalazi se na adresi Avenija Dubrava 124, u blizini policijske postaje, gradske knjižnice te Doma zdravlja te nudi paletu asortimana proizvoda za kućanstva, ponudu iz gastro odjela i vlastitu dopeku kruha i peciva, ponudu svježeg voća i povrća i delikatesni asortiman.

Svečanu vrpcu povodom otvorenja prerezao je Tomislav Bagić, direktor maloprodaje društva Mercator-H, koji je tom prilikom uručio donaciju Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava u vidu malih kuhinjskih aparata, prehrambenih proizvoda i drugih potrepština štićenicima i djelatnicima.

Centar je jedina ustanova u Hrvatskoj u kojoj djeca i mladež s tjelesnim invaliditetom i višestrukim smetnjama mogu u primjerenim uvjetima steći srednjoškolsko obrazovanje uz istovremenu uključenost u cijeli niz rehabilitacijskih programa te u programima sudjeluje oko 200-njak djece i mladeži.

Tijekom današnjeg otvorenja za posjetitelje su pripremljene brojne atraktivne akcije, a svakom se kupcu za kupovinu iznad 50 kuna daruje Mercator eko torba, dok se za kupovinu iznad 200 kuna omogućuje dodatni popust od 10 posto, poručuju iz Mercatora.

Također, u sklopu trajne akcije umirovljenici svakog četvrtka imaju osiguranih 10 posto popusta na svaku kupovinu neovisno o visini računa.