Otvoren natječaj za priznanje “Web Pre-Po-Ruka 2009”

Web Pre-Po-Ruka 2009 je novo priznanje koje se dodjeljuje tvrtkama koje pružaju web usluge, te će se dodijeliti onim tvrtkama koje su izradile tokom 2009. najkvalitetnije radove i svrstale ih među reference na svojim web stranicama.

Ovo nije nagrada za najbolje web stranice, već za najbolje izvođače izrade web stranica. Dakle, Web Pre-Po-Ruka 2009 je stručna nagrada za stvaratelje web rješenja – pravne i fizičke osobe. Vjerujemo da će ovo priznanje kvalitetnima omogućiti da stvore pozitivno okružje prema novim klijentima, a osnažiti suradnju sa postojećima.

“Ako želite odabrati pružatelja pristupu internetu, postoji nekoliko korporacija koje možete relativno jednostavno odabrati. No, kako prema statistikama, u Hrvatskoj postoje oko 400 tvrtki koje se bave izradom web stranica, web dizajnom, web programiranjem i web hostingom puno je teže kupcima odabrati pravu tvrtku za njihove potrebe. Kako bi im pomogli u tom izboru, pokrenuli smo projekt Web Pre-Po-Ruka 2009 čije će priznanje uskoro nositi najkvalitetnije web tvrtke. Prve prijave su stigle, vrijeme je za Vaš potez!” – izjavila je Dora Staničić, izvršna menadžerica agencije Marketing Odjel koja je pokrenula natječaj za ovo priznanje.

Natječaj za priznanje Web Pre-Po-Ruka 2009 otvoren je do 5. listopada 2009. i do tada možete prijaviti svoju tvrtku slanjem prijave na e-mail agencija@marketing-odjel.com, a priznanja će biti objavljena 10.10.2009. Svi dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobivaju i besplatnu ulaznicu na konferenciju Web::Strategija 6 – Ritam društvenih valova koja će se održati 19.11.2009. u Zagrebu.