U kolijevci Spara Hrvatska, u Zadru, gdje je otvoren prvi hrvatski Interspar hipermarket 2005. godine, danas je svečano otvoren i drugi Interspar u tom gradu. Novootvoreni Interspar je 22. Interspar u Hrvatskoj, a smješten je u sklopu centra Zadar Shopping Capitol u ulici Ante Starčevića 5a. Prostire se na 2.912 četvornih metara prodajnog prostora, a kupcima je na usluzi 91 djelatnik.

U ponudi Interspar hipermarketa u Zadru kupci mogu pronaći značajan udio proizvoda zadarskih proizvođača kao što su craft pivo Brlog zadružne pivovare, pivo i vino Zadarske pivovare, vino Vinarije Benkovac – Badel 1862, kavu Dinos, bogat asortiman pića Maraska te mnogih drugih.
Spar kontinuirano surađuje s lokalnim proizvođačima pa su tako u novom hipermarketu u Zadru kupcima dostupni i omiljeni proizvodi poput svježih jaja, voća i povrća proizvođača Vrana, marinirani i slani inćuni i srdele Pelagos te eko vina i maslinova ulja poljoprivredne zadruge “Maslina i vino” Polača – MasVin.

Prilikom otvorenja kupce očekuju brojne akcijske cijene, a posebne pogodnosti traju i dalje pa će tako kupci do kraja godine dobivati duple bodove za program vjernosti Zwiling. Svakih potrošenih 50 kuna donosi čak dva boda za ispunjenje kupona s kojima će se moći uštedjeti i do 66 posto prilikom kupnje posuda za pečenje Zwiling. Također, od 4. do 31. prosinca, kupci će moći skupljati markice za popuste s kojima će ostvariti uštedu i do 20 posto prilikom kupovine, a moguće ga je iskoristiti od 2. do 21. siječnja 2020.

Kako bi se kupcima osigurala što ugodnija kupovina očekuje ih i pet samoposlužnih blagajni te ukupno 242 parkirnih mjesta u garaži i na vanjskom parkingu koji će biti pod naplatom, ali s 90 minuta besplatnog parkiranja za kupce Interspara i drugih trgovina u centru Zadar Shopping Capitol.

Uobičajeno radno vrijeme Interspar hipermarketa u Zadru je od ponedjeljka do subote od 7:00 do 21:00 sat, a nedjeljom od 7:00 do 20:00 sati. Tijekom prosinca Interspar hipermarket će prilagoditi radno vrijeme blagdanskom razdoblju te će u nedjelju 08.12. i 15.12. raditi od 7:00 do 21:00 sat, a od 17. do 23.12. od 7:00 do 22:00 sata. Radno vrijeme Interspar hipermarketa može se pronaći i na službenoj web stranici Spara Hrvatska.