Trgovački lanac KTC otvorio je danas u Sesvetama novi hipermarket koji se nalazi na adresi Ljudevita Posavskog 5. Riječ je o trećoj prodavaonici formata hipermarketa u maloprodajnoj mreži KTC-a koja obuhvaća još 22 supermarketa te niz specijaliziranih prodavaonica.

Iz tvrtke ističu kako nova prodavaonica nudi bogat asortiman prehrane (dnevno svježe meso, suhomesnata i mliječna roba, voće i kruh), pića, čistila, kozmetiku, tekstil, cvijeće u teglama, kućne potrepštine, dječju opremu i igračke, audio-video opremu, bijelu tehniku i male kućanske aparate, računala i informatičku opremu, autokozmetiku i druge proizvode.

KTC hipermarket u Sesvetama površine je 5.000 četvornih metara, a bit će otvoren svaki dan od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 14 sati.

KTC d.d. je na hrvatskom tržištu prisutan više od 20 godina, a otvorenjem hipermarketa u Sesvetama prodajni prostori se nalaze u 22 hrvatska grada.

Uz trgovinu kao osnovnu djelatnost, tvrtka se bavi ugostiteljstvom (17 restorana) i turizmom (četiri hotela), a u svojem sastavu ima i lovište (Lovačka kuća Sokolovac), te sedam benzinskih postaja. KTC d.d. zapošljava 1100 djelatnika.