Otvoren novi Super Konzum u Ivancu

Konzum donirao 30.000 kuna humanitarnoj zakladi Pro-vitae za potrebe liječenja djece oboljele od malignih bolesti sa područja ivanečke regije

Danas je otvorena nova Super Konzum prodavaonica u Ivancu, na adresi Ivanečko naselje 1/e. Novu prodavaonicu svečano su otvorili Milorad Batinić, gradonačelnik grada Ivanca i Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma u prisustvu brojnih uzvanika i poslovnih partnera. Povodom otvorenja Konzum je donirao 30.000 kuna humanitarnoj zakladi Pro–vitae, za potrebe liječenja djece oboljele od malignih bolesti sa područja ivanečke regije. Na 5.000 m² ukupne površine trgovačkog centra kupcima će se, uz bogat asortiman Super Konzum prodavaonice sa više od 20.000 artikala, ponuditi i ostale usluge Konzumovih poslovnih partnera. U novom trgovačkom centru bit će zaposleno više od 60 djelatnika od kojih će 40 raditi u Super Konzum prodavaonici.

Na dan otvorenja kupci su darivani sa više od 5.000 poklona, a sve do nedjelje organizirana su cjelodnevna čašćenja te brojna zanimljiva događanja i iznenađenja za najmlađe posjetitelje. Radno vrijeme trgovačkog centra je radnim danom i subotom od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 13 sati.

Grad Ivanec oduvijek je bio poznat kao središte trgovačke djelatnosti – od otvorenja prvog samoposluživanja u ovom dijelu Europe 1956. godine i prve pokretne trgovine 1963. godine. Otvorenjem prvog prodajnog mjesta 2002. godine, Konzum je također postao dijelom velikog trgovačkog nasljeđa grada Ivanca te kroz projekt novog centra Super Konzuma nastavlja uspješnu trgovačku tradiciju ivanečkog kraja koja se oduvijek temeljila na inovativnosti i razvoju. Konzum će ujedno današnjim otvorenjem, kao i otvorenjem Super Konzum trgovačkih centara  u Vrbovcu i Ivanić Gradu na najbolji mogući način obilježiti završetak poslovne 2009. godine.