U četvrtak je za kupce otvoren novi Tommy supermarket u Metkoviću, na adresi Alojzija Stepinca 13, čime ovaj dalmatinski lanac nastavlja daljnje širenje maloprodajne mreže u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Novi supermarket Tommy u Metkoviću opremljen je po suvremenim standardima što kupcima osigurava maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene, objavili su iz Tommyja.

Površina korisnog prostora je više od 400 četvornih metara, a u supermarketu je posao našlo 10 novih zaposlenika kojima su ponuđeni stimultivni uvjeti i visoki standardi rada. Ponudu karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli s dnevnom ponudom svježih proizvoda, pretežito domaćih dobavljača, uključujući i lokalne proizvođače.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Novootvoreni supermarket 4. je prodajno mjesto u Metkoviću i 26. prodajno mjesto u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.