U subotu 28. listopada 2017. ponovno je otvoren renovirani maximarketa Tommy u Metkoviću.

Pored ekspanzije prodajne mreže i novih poslovnica iz trgovačkog lanca navode kako kontinuirano ulažu u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi njihovi prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i njihovim zaposlenicima.

Tommy Maximarket Metković opremljen je po suvremenim standardima te će donijeti novu dimenziju ponudi Tommyja u gradu Metkoviću i dolini Neretve, gdje potrošači već godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, te pekarsko-slastičarskih proizvoda koji su značajno prošireni, a kao novina u ponudi maximarketa je odjel ribarnice.

Kao društveno odgovorna kompanija prigodom ponovnog otvorenja maximarketa u Metkoviću, Tommy je donirao iznos od 15.000 kuna organizatorima 1. Mandarina polumaratona koji se održao 5.11.2017. godine u Metkoviću, a sredstva su namijenjena liječenju bolesne djevojčice Manuele Čuture iz Metkovića.