Trgovački lanac Konzum otvorio je u Đurđevcu svoju prvu prodavaonicu Super Konzum, što je ukupno 59. prodajno mjesto Konzumovog najvećeg formata u Hrvatskoj.

Novi Super Konzum Đurđevac, koji se prostire na 1600 m² prodajne površine, zaposlio je ukupno 26 zaposlenika iz Đurđevca i okolice.

Kupcima je na raspolaganju ponuda s više od 15.000 artikala.

Među zasebnim odjelima u Konzumu posebno ističu odjel pekarnice s dnevno svježim kruhom i pekarskim proizvodima, gastro odjel, odjel mesnice s rinfuznim i pakiranim mesom, te odjele delikatese i svježeg voća i povrća.

Nova prodavaonica ima i veliki odjel neprehrane u kojem se nalazi širok asortiman opreme za dom, kućanskog i odjevnog tekstila, kućanskih aparata, tehnike, igračaka te školskog i uredskog pribora.

Prodavaonica je opremljena s pet blagajni, a dostupnost olakšava i parkiralište sa 65 parkirnih mjesta.

Radno vrijeme novog Super Konzuma Đurđevac je svakim radnim danom od 7 do 21 te nedjeljom od 8 do 15 sati.

Kupci će u sklopu nove prodavaonice moći koristiti i različite inovativne Konzumove usluge poput plaćanja računa, kupnje igara Hrvatske Lutrije i podizanja novaca na blagajnama, te m-kupi – mogućnost plaćanja mobitelom, ističe se u priopćenju.

Povodom otvorenja, Konzum je donirao iznos od 25.000 kuna za izgradnju lifta u Gradskoj knjižnici u Đurđevcu što će najviše olakšati pristup knjižnici za osobe s invaliditetom. Barbari Fuček Leško, predsjednici Gradskog društva invalida Đurđevac, donaciju je u ime Konzuma uručio direktor maloprodaje i investicija Igor Mamuza.