Dalmatinski trgovački lanac Tommy otvorio je hipermarket u Jezerima na otoku Murteru čime je nastavio ekspanziju prodajne mreže u Šibensko-kninskoj županiji.

“Hipermarket Tommy Jezera, na adresi Donji put 2a, opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine. Kupcima su na raspolaganju i ‘express’ blagajne te inovativni otkup ambalaže na prodajnom mjestu”, izvijestili su iz Tommyja.

Ukupno ulaganje u novi hipermarket vrijedno je više od 25 milijuna kuna. Prodajno mjesto prostire se na više od 2.000 četvornih metara, ima 100 parkirnih mjesta za potrošače, te zapošljava 40 novih djelatnika kojima su ponuđeni stimulativni radni uvjeti.

U ponudi trgovine je široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa, ribarnice, svježeg voća i povrća, odjel gastronomije, delikatesa te pekarsko-slastičarskih proizvoda Bobis.

Na dan otvorenja, osim posebnih akcijskih ponuda, za sve posjetitelje i kupce organiziran je prigodan program uz niz degustacija i promocija. Prigodom otvorenja, Tommy je u suradnji s lokanom samoupravom donirao KUD Koledišće Jezera i MNK Jezera, kako bi i na taj način potpomogao kulturne i sportske aktivnosti lokalne zajednice.

Hipermarket Tommy Jezera 4. je hipermarket i 15. poslovnica u Šibensko-kninskoj županiji, te 202 prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj.