metro-dostavaTrgovački lanac Metro Cash & Carry u Žminju danas otvara Metro-platformu namijenjenu opskrbi profesionalnih kupaca na području Istre, izvijestili su iz tog trgovca.

Ovim objektom, navodi se, Metro omogućuje profesionalnim kupcima iz sektora ugostiteljstva, trgovine te drugih djelatnosti, brzu i jeftinu opskrbu proizvodima koji su potrebni za njihovo svakodnevno poslovanje.

Metro-platforma smještena je na lokaciji Krničari 14B (Industrijska zona) u Žminju, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7:00 do 15:00 sati.

Profesionalni kupci u Istri mogu birati između dva načina preuzimanja robe – dostave direktno na njihovu adresu ili osobno preuzimanje robe na platformi. Narudžbe zaprimljene do 14:00 sati, za oba načina preuzimanja robe, ulaze u rok isporuke od 24 sata, ističu iz Metroa.

Pritom dodaju kako je profesionalnim kupcima na raspolaganju više od 30.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda iz asortimana po jednako povoljnim cijenama kao i u drugim centrima u Hrvatskoj.

Metro posebno ističe implementaciju HACCP-a tijekom cijelog procesa isporuke proizvoda u Žminj ili tijekom dostave. Tvrtka jamči da će svi svježi proizvodi tijekom cjelokupnog procesa isporuke biti transportirani u skladu s HACCP-a načelima.

Svježe meso, voće i povrće te dubokozamrznuti i mliječni proizvodi prevoze se u najmodernijim dostavnim vozilima opremljenim hladnjačama, a po dolasku u Žminj, skladište se u posebnim komorama za hlađenje kako bi zadržali svoju svježinu, odnosno zdravstvenu ispravnost u skladu s najvišim standardima, kaže se u priopćenju.

Metro je početkom 2011., podsjećaju iz tvrtke, uspješno prošao audit certifikacijske kuće SGS Adriatica d.o.o. po normi ISO 22000:2005 te mu je dodjeljen certifikat na period od tri godine.

Metro Cash & Carry je međunarodna trgovačka kompanija koja posluje u 30 zemalja svijeta i članica je Metro Grupe sa sjedištem u Duesseldorfu. U Hrvatskoj posluje od 2001., a do sada je otvoreno sedam veleprodajnih trgovačkih centara u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Zadru i Varaždinu. Prema poslovnom konceptu Metro je veleprodajna trgovačka kompanija, a strateške skupine kupaca su poslovni subjekti s naglaskom na ugostitelje i trgovce.

Više o ponudi pogledajte u prospektu.