Novi standardi kvalitete i više od 25.000 artikala na policama novouređene prodavaonice

Ove subote, 14. veljače, na adresi Šijanska cesta 1 u Puli svečano je otvorena preuređena Super Konzum prodavaonica, koja je nakon dovršetka novog kružnog toka u Šijani i prometno dostupnija kupcima iz grada Pule i okolice. Na 2.000 četvornih metara potpuno preuređenog prodajnog prostora kupcima je na raspolaganju asortiman s više od 25.000 artikala te moderni standardi izlaganja proizvoda.

Također, značajno su unaprijeđeni odjeli svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa te pekarnice u kojoj se dnevno peče više od 100 vrsta kruha i peciva.

Novi Super Konzum nudi i posebno unaprijeđen odjel ribarnice uz puno veći izbor svježe ribe, s naglaskom na ribu otkupljenu od domaćih, istarskih ribara.

Iz Konzuma navode kako je upravo promociji domaćih istarskih proizvođača posvećena posebna pažnja unutar prodajnog prostora.

Na dan otvorenja preuređene prodavaonice, Konzum je prve kupce nagradio prigodnim poklonima. Također, sve je posjetitelje dočekao ukusni doručak, velika roštiljada i fritaja u podne te torta, kao i pogodnosti pri kupnji kod zakupaca u trgovačkom centru.