Otvorene prijave za Metro Target Retail Accelerator

U program Metro Target Retail Accelerator prijaviti se mogu start-upovi iz cijeloga svijeta koji se bave razvijanjem aplikacija za poslovne potrebe sektora maloprodaje, dok će deset najboljih dobiti priliku nastaviti razvijati svoje projekte na tromjesečnom programu u Berlinu i Minneapolisu

Njemački lanac Metro i američki maloprodajni lanac Target udružili su se i pokrenuli Metro Target Retail Accelerator certified by Techstars, u sklopu kojega pozivaju start-upove koji nude inovativna digitalna rješenja za maloprodaju da se do 24. veljače 2019. prijave u program putem web stranice metro-target-accelerator.com.

U program Metro Target Retail Accelerator prijaviti se mogu start-upovi iz cijeloga svijeta koji se bave razvijanjem aplikacija za poslovne potrebe sektora maloprodaje, dok će deset najboljih dobiti priliku nastaviti razvijati svoje projekte na tromjesečnom programu u Berlinu i Minneapolisu. Tijekom tog dijela programa, koji počinje u svibnju 2019., finalisti će surađivati s više od 100 stručnih međunarodnih mentora, a budući pokretači inovacija u maloprodaji primit će investicijsku ponudu u iznosu do 120.000 eura te podršku Metroa i Targeta u području vođenja projekata, umrežavanja i ekspertize u industriji. U kolovozu, start-upovi će na Demo danu u Minneapolisu prezentirati svoje projekte pred profesionalnim investitorima.

Metro Accelerator pokrenut je 2015. sa željom da međunarodnim start-up timovima pomaže u razvoju digitalnih rješenja. Sastoji se od dva programa: Metro Accelerator for Hospitality, koji je usmjeren na rješenja za hotele, restorane i cateringe te Metro Accelerator for Retail, koji se fokusira na maloprodajnu industriju budući da su nezavisni trgovci, uz ugostitelje, druga skupina ključnih kupaca tvrtke.

Start-upi sudjelovanjem u programu dobivaju jedinstvenu priliku povezivanja s globalnom mrežom stručnjaka, investitora i klijenata uz čiju pomoć mogu dodatno razviti i optimizirati svoje poslovne modele, testirati rješenja i pronaći način da ojačaju cjelokupni maloprodajni ekosustav.

Prethodni članakAl Dahri odobreno preuzimanje PKB-a i ovisnih kompanija
Sljedeći članakInfobip otvorio ured u Rijeci