Evotv je ovog Božića priredio dar koji će potrajati do ljeta – promotivnu ponudu “evotv Božić 2014.” kojom svi novi korisnici evotv bukete Dokumentarci i vijesti, Film i djeca, Zabava i glazba, Sport, Regija te HD mogu gledati čak šest mjeseci za jednu kunu mjesečno.

Uz ove bukete, evotv daruje na godinu dana i premium filmske programe u buketu HBO i Cinemax. Ovom akcijom novi korisnici mogu uštedjeti više od 1.500 kuna.

Božićna ponuda može se ugovoriti uz kupnju i – što je novitet u ponudi – najam uređaja. Najmom uređaja za 19,99 kn mjesečno korisnicima je omogućeno da bez inicijalnog troška ugovore uslugu te je tako evotv postao još dostupniji i jednostavniji.

Evotv ne zahtijeva internet, fiksni telefon ili satelitsku antenu i potpuno je prenosiv. Korisnici mogu sami spojiti uređaj na televizor i postojeću antenu i odmah gledati više od 55 najpopularnijih programa.

Evotv mogu ugovoriti kod svojeg poštara ili u najbližem poštanskom uredu, kao i pozivom na besplatni telefonski broj: 0800 0707 te na internetskoj stranici http://www.evotv.hr/.

PROMO