sime susic-nikolina dianzevicU filmu “Paklena kuhinja” Bradley Cooper tumači lik glavnog kuhara, dok ga u Hrvatskoj personificira Šime Sušić na gastro odredištu Jamnice – JaKuham.

U zagrebačkom Cinestaru u organizaciji gastro odredišta JaKuham gastro blogeri, novinari i poznate osobe pogledali su veliki filmski hit Paklena kuhinja (Burnt) s Bradleyjem Cooperom u glavnoj ulozi. I dok je Cooper glavni kuhar u odličnoj ekranizaciji ovoga gastro blockbustera, u Hrvatskoj je ta uloga pripala kuharu Šimi Sušiću, koji svoje “kulinarske tajne” otkriva na gastro odredištu Jamnice ‒ JaKuham.

Domaćini večeri bili su već spomenuti Šime Sušić i Nikolina Dianežević autori priča i recepata na JaKuham.hr, koji su za sve prisutne pripremili neodoljive gastro delicije. Uz odlične slane i slatke zalogaje koji su bili dio ove uzbudljive gastro avanture, Jamnica je još jednom potvrdila svoju priču da je idealno piće uz svaki obrok.

Filmska priča o buntovniku s Michelinovim zvjezdicama i vječitoj borbi između dobra i zla bila je odličan mamac za sve ljubitelje vrhunske gastronomije, za one koji pišu, razumiju i osjećaju hranu.

jamnica-jakuhamA kroz ovaj film hranu su imali priliku osjetiti i glumac Nikša Krušelj, fotografkinja Mara Bratoš, umjetnički direktor i idejni začetnik Cro-a-Portera Viktor Drago, voditeljica Daniela Trbović, vlasnica PR agencije Lana Klingor Mihić te Lana Pavić, koji su sigurno pronašli recept koji će obogatiti njihovu kulinarsku zbirku.

Sve odgovore na vaša gastro pitanja možete pronaći na JaKuham.hr