Pan Radleri osvježenje su za kojim mnogi posežu u ljetnim mjesecima. Kombinacija Pan Lagera i voćnog soka izvrsno taži žeđ, osvježava i – što je možda i najvažnije – izvrsnog je okusa. I dok je Pan Radler Limun srca potrošača osvojio već odavno, kombinacijom svježeg soka limuna i piva, novi član Pan obitelji obožavatelje je stekao prošle godine.

Pan Radler Breskva đumbir kombinacija je Pan Lagera, voćnog soka breskve i aromatičnog đumbira – okus koji nudi nešto sasvim drugačije i moderno. Ovaj radler koji osim voća u sebi sadrži i začinsku notu đumbira, pokazao se izuzetno popularnim među potrošačima. Prošle je godine bio dostupan isključivo u 0,5 L povratnoj boci, a popularnost koju je stekao u tom izdanju dovela je do ovogodišnje novosti. Naime, Pan Radler Breskva đumbir od sada na svim bolje opskrbljenim prodajnim mjestima možete pronaći i u 0,5 L limenci!

Đumbir je možda i najbolji primjer egzotične mirodije koja je pronašla svoje mjesto u hrvatskim kuhinjama. Porijeklom iz južne Azije, ova gomoljasta biljka zaštitni je znak indijske kuhinje i čest sastojak različitih slanih i slatkih jela. Dok je nekad đumbir bio rezerviran za specijalizirane trgovine, danas je korijen đumbira postao dostupan i pristupačan mnogima. Ribamo ga, režemo ga u vodu za osvježenje, kuhamo ga za čaj – đumbir nas iz godine u godinu sve više osvaja.

Upravo zato Pan Radler uklopio je đumbir u pitki, poznati okus Pan piva, kao i sok ljetne miljenice breskve. Breskva tako radleru daje slatkoću i poznati, puni okus, a đumbir notu egzotičnosti i orijentalnosti.

Zato, ako već niste, svakako isprobajte kako se voćni sok i popularni začin uklapaju u pivsku priču i uživajte!