Tvrtka PEKAR d.o.o. iz Vinkovaca može se pohvaliti dugogodišnjom tradicijom proizvodnje smrznutih i svježih pekarskih te slastičarskih proizvoda.

Jedna od perjanica raznovrsnog i ukusnog asortimana su i KRUŠNE MRVICE.

Donedavno su potrošači mogli kupiti krušne mrvice u svim pekarnicama i prodavaonicama, no uslijed promjena na pekarskom tržištu, kako u Hrvatskoj, tako i diljem Europe, krušne su mrvice postale sve manje dostupne na tržištu. Proizvodnja krušnih mrvica, koje se svakodnevno koriste u gotovo svim domaćinstvima i profesionalnim kuhinjama, pokazala se kao pravi izazov.

Kako bi zadovoljio potrebe tržišta, krajem 2017. godine PEKAR završava investicijski ciklus u novi pogon za proizvodnju krušnih mrvica kapaciteta većeg od 3 milijuna kilograma godišnje.

Danas se PEKAR može pohvaliti titulom najvećeg proizvođača krušnih mrvica u Hrvatskoj i šire, uslijed čega je pokrenut i novi investicijski ciklus za daljnje širenje kapaciteta.

Provjerene sirovine i proizvodni proces certificiran najvišim standardima prehrambene industrije (IFS) jamče konstantnu kvalitetu koju su prepoznale vodeće trgovačke kuće u Hrvatskoj i inozemstvu, uglavnom kroz svoj program privatnih marki.

PEKAR KRUŠNE MRVICE proizvod je koji ponosno nosi Clean Label oznaku (ne sadrže e-brojeve), a dodijeljen im je i HALAL certifikat. Dostupna su pakiranja od 200 g i 500 g, kao i ugostiteljska pakiranja od 5 kg i 20 kg, a rok trajanja je 12 mjeseci. Također, postoji mogućnost i prilagođavanja karakteristika proizvoda poput primjerice granulacije mrvica.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!