Pevec podiže naknadu za novorođenče na 4.000 kuna

Zaposlenici Peveca u 2018. godini obogatili su tvrtku za 71 novorođeno dijete, za što im je tvrtka isplatila 3.300 kuna što je ukupno 234.300 kuna

Tvrtka Pevec donijela je odluku o povećanju naknade za novorođenče na 4.000 kuna u 2019. godini te time omogućila nabavku osnovne opreme za što ugodnije prve mjesece.

“Svi pamtimo prve mjesece roditeljstva kao jedan od najljepših perioda odrastanja i razvoja naše djece, ali isto tako znamo da je potrebno imati značajna novčana sredstva za opremanje prostora i osnovnih potreba novorođenčeta”, izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević te dodao da ih je odluka Vlade Republike Hrvatske o povećanju neoporezive naknade za novorđenče dodatno motiviralo da zaposlenicima povećaju naknadu.

Također, predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević naglasio je kako tvrtka Pevec veliku pažnju posvećuje aktivnostima u zajednici i prepoznaje svoju odgovornost za razvoj društva te dodaje: “Smatramo da će ovih 4.000 kuna našim zaposlenicima uvelike olakšati nabavku osnovnih stvari za novorođenče”.

Zaposlenici Peveca u 2018. godini obogatili su tvrtku za 71 novorođeno dijete, za što im je tvrtka isplatila 3.300 kuna što je ukupno 234.300 kuna.