jeremy-jonesUspješnom suradnjom renomiranih tvrtki Philips i O’Neill u sklopu globalne kampanje Tested on Animals osebujna linija slušalica zajedno s rastezljivim i otpornim The Stretch modelom nadmašile su očekivanja vodećih ekstremnih sportaša i predstavljaju it proizvode za audiofile aktivnog životnog stila

Kristalno čist i dinamičan zvuk bez okolnih smetnji ili moderan personalizirani dizajn posebno prilagođen sportskim pothvatima kao zasebne karakteristike ne predstavljaju izazov ili iznenađenje u bogatoj ponudi uređaja na audio tržištu.

Međutim, harmoničan spoj svjetova Philipsove audio tehnologije i O’Neill osebujne sportske opreme rezultirao je mega otpornim slušalicama The Stretch SHO9560 i SHO9560 i ostalim raznovrsnim modelima koje pružaju najbolje od obaju svjetova.

Kako bi lansirali besprijekoran uređaj za sve surfere i snowboardere željne kvalitetnog zvuka i modernog cool izdanja, bez obzira na vremenske uvjete ili lokaciju, Philips je testirao slušalice na životinjama – najizdržljivijim i najboljim ekstremnim sportašima na vodi i na snijegu.

Deveterostruki big mountain freeride skijaš godine Jeremy Jones, big wave surfer Mark Mathews i dvostruka svjetska prvakinja u skijanju i legendarnom Xtreme Verbier freeride natjecanju Ane Enderud udružili su snage u Philipsovom opstanku najjačih i jednoglasno proglasili nove Philipsove slušalice it uređajima za njihov jedinstven način života.

Sam naziv The Stretch slušalica sugerira da su slušalice izuzetno rastezljive što dokazuje njihov naglavni dio te dodatak u obliku mekane trakice koja njihovo nošenje čini još ugodnijim.

Inspiriran O’Neillovim ugledom pionira prvog odjela namijenjenog morskim pothvatima, dio slušalica oko glave izrađene su od savitljivog polimera TR55 LX koji ga istovremeno čini izuzetno rastezljivim i otpornim u gotovo svim vremenskim uvjetima od čak -25 pa sve do +25°C.

Uz kabel od tkanine i dodatnim konektorom uz same slušalice onemogućava zapetljavanje i osigurava da neće doći do pucanja kabla prilikom nepredvidivih zapinjanja i sličnih slučajeva što ovaj uređaj čini izuzetno prilagodljivim i najaktivnijem životnom stilu.

Zahvaljujući moćnim zvučnicima promjera 40 mm kristalno čist i dinamičan zvuk, upotpunjen pojačanim basom i ekstra mekanim slušalicama koje izoliraju okolnu buku, osigurava reprodukciju zvuka visoke kvalitete i veliku udobnost nošenja.

Uz moderan i sofisticiran dizajn u crnoj i bijeloj boji i dodatnu pogodnost opsežnog frekvencijskog raspona od 12 do 24.000 Hz, osjetljivosti od 105 dB te samo 160 grama težine The Stretch slušalice nametnule su se kao idealan izbor za sve ljubitelje freeride aktivnosti i neograničenog slušanja glazbe.

Novi modeli Philipsovih slušalica mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama, a okvirne cijene pojedinih modela su sljedeće:
• SHO9553 – 225 Kn
• SHO9554 – 225 Kn
• SHO8800 – 445 Kn
• SHO8802 – 445 Kn
• SHO8803 – 445 Kn
• SHO9560 – 740 Kn
• SHO9561 – 740 Kn